Harbour Events

De Harbour JazzClub is een fantastische locatie om een feest te organiseren. De Club biedt ruimte aan kleine en grote gezelschappen van 2 tot 600 personen. Verjaardagspartijen, recepties, banquetten, symposia, (bedrijfs)presentaties, kleine en grote feesten en andere evenementen.

Een grandioos feest met live muziek, mooi eten met bijvoorbeeld verse oesters en knallende champagnekurken of juist een meer ingetogen bijeenkomst voor een kleiner of groter gezelschap? Alles is mogelijk, niets is te veel.

Gezelschappen tot 100 personen kunnen gebruik maken van ons sfeervolle JazzCafé; grotere gezelschappen kunnen gebruik maken van het JazzCafé én de enorme Tramwerkplaats dat aan het JazzCafé grenst. Aankleding, geluid, verlichting kan verzorgd worden. Wij werken met gerenommeerde technische toeleveranciers zodat alles op maat kan worden verzorgd. Informeer naar de mogelijkheden: