Jazz

De Harbour JazzClub is een initiatief op verzoek van onze gasten. Jazz leeft! In al zijn facetten. Elke week hebben wij op zondagmiddag een nieuwe line-up van doorgewinterde, gevorderde en beginnende jazzmuzikanten. Oud en jong. Zij spelen evergreens en lazy afternoonmuziek van Ella Fitzgerald en Cole Porter tot swingende nummers van Frank Sinatra, Ben Webster en Charlie Parker. Maar ook hedendaagse jazz. De toegang is gratis.
Geen zondag hetzelfde.
Eenmaal per maand treden op zaterdagavond grotere formaties op. Zowel Big Bands als kleinere ensembles doen de gouden jaren van de jazz aan de haven van Winschoten herleven.
Elke vrijdagavond wordt er naar hartenlust gejamd. Iedere jazzmuzikant is van harte welkom evenals publiek. De bitterballen zijn gratis. Leden van de HarbourJazzClubCollective, onze huisband vormen de basis van deze avonden.

Dit is een link naar Radio 6 en
dit naar Radio 6 Jazz Jong