Harbour Jazzclub

De Harbour JazzClub is een mooie plek om met vrienden of collega’s af te spreken. Eerlijke koffie, een heerlijke lunch, rustig vergaderen of gezellig borrelen na het werk en in de weekeinden een plek om af te spreken met je vrienden en te luisteren naar live muziek.

De Harbour JazzClub en jij kunnen ook vrienden worden! Op Facebook bijvoorbeeld en schrijf je hieronder geheel vrijblijvend in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf betrokken bij onze club.

Betrokken bij onze club zijn ook ZakenVrienden BNB Accountants & Adviseurs, Jacqueline en Felix Röben Mode, Bakker Ganzeveld Assurantiën, Pander en Lier, Coben Advocaten|Mediators, Steenhuis Recycling, allen in Winschoten en expeditie westerwolde, Slagerij J. Hemmen in Onstwedde. Zij maken de maandelijkse optredens op zaterdagavond mede mogelijk.

Elke vrijdagavond wordt er gejamd, elke zondagmiddag heerlijke live jazz en elke maand op een zaterdagavond een grotere act in onze nachtclub! De concerten zondagmiddag zijn gratis. Voor die op zaterdagavond vragen we entree.