ZakenVriend van April

Het concert Celebrate Miles Davis! op zaterdag 28 april 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Steenhuis Recycling Winschoten.

De overgrootvader van de huidige generatie Steenhuis is in 1928 in Scheemda begonnen met de handel in huiden, lompen en papier. In 1938 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Winschoten. Het bedrijf groeide gestaag en nu bijna 90 jaar later en drie generaties verder is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne onderneming die aan alle strenge eisen voldoet welke momenteel aan de branche gesteld worden. Zo is het grootste deel van de werf voorzien van een vloeistofdichte vloer en wordt gebruik gemaakt van een modern machine- en wagenpark, waaronder een schrootschaar, drie containerauto’s en containers in diverse maten. Steenhuis Recycling zamelt in en verwerkt afval zowel van bedrijven als particulieren.
Zakenvrienden voor het leven! Kijk op www.steenhuis-recycling.nl voor verdere informatie.