za 17/02/2018: Trio Lex Jasper: RSVP!

Lex Jasper (piano), Edwin Corzilius (bas) en Frits Landesbergen (drums)

De Groningse pianist, dirigent, componist en arrangeur Lex Jasper is een Nederlandse jazzlegende en tot ver over de landsgrenzen bekend. Nadat hij door een auto-ongeluk vijftien jaar geen muziek kon maken, keerde hij vorig jaar weer terug op het podium en bracht een album uit. Een geweldige nieuwe CD met de veelzeggende titel ‘Happy Days Are Here Again’ die meteen werd opgepikt door een van de grootste jazzlabels in Japan, Atelier Sawano.
Hij speelt alsof hij nooit is weggeweest! Hij neemt zijn vaste topmuzikanten mee.

Een voorproefje vind je hier.

De toegangsprijs voor dit concert bedraagt 20 euro en 35 euro inclusief driegangendiner vooraf. Aanvang diner 18.00 uur, concert 20.30 uur. Reserveren s.v.p. onderstaand of per mail info@harbourjazzclubwinschoten.com of telefoon 06 15 67 44 04.


of