za 18/11/2017 Tribute to Toots: RSVP!

Tribune to Toots Thielemans: Hermine Deurloo & Mike Boddé

Gefascineerd door de klank van de chromatische mondharmonica verruilde Hermine Deurloo haar altsaxofoon voor dit kleine instrumentje. En met succes: inmiddels trad ze op met artiesten uiteenlopend van Trijntje Oosterhuis, Zapp4, het Jazz Orkest van het Concertgebouw, tot het Willem Breuker Kollektief en de Marinierskapel. Deurloo opereert in de jazz, maar laat zich niet begrenzen door een bepaalde stijl.
Door Mike Boddé werd ze uitgenodigd bij Podium Witteman en ze speelden samen op diverse jazzpodia. Hermine geeft samen met hem een ode aan de in 2016 overleden grootmeester van de jazzharmonica, Jean ‘Toots’ Thielemans, die haar muzikaal zeer heeft geïnspireerd.

Mike Boddé is bekend van tv en theater als cabaretier en presentator, maar is daarnaast ook een uitstekende pianist en componist. Toen Boddé negentien jaar was, reisde hij naar de Verenigde Staten om daar jazz te leren spelen. Nadat hij teruggekeerd was in zijn geboorteplaats Rotterdam, ging hij naar het conservatorium. Hij is componist van onder meer reclamemuziek en kinderliedjes, in 2015 en 2016 vaste gast in het televisieprogramma Podium Witteman van Paul Witteman als pianist en hij is een van de vaste pianisten van Hermine Deurloo.

Een voorproefje? Hermine & Mike bij Podium Witteman: https://youtu.be/nI_VtNQP8JQ

De toegangsprijs voor dit concert bedraagt 20 euro en 35 euro inclusief driegangendiner vooraf. Aanvang diner 18.00 uur, concert 20.30 uur. Reserveren sep onderstaand of per mail info@harbourjazzclubwinschoten.com of telefoon 06 15 67 44 04.


of