za 23/11/2019 Tribute to Aretha: RSVP

‘The Tribute to Aretha’ is een muzikaal eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse zangeres Aretha Franklin die in de zomer van 2018 haar laatste adem uitblies.
Het is niemand ontgaan dat haar overlijden over de hele wereld een hoop los heeft gemaakt.
De Groningse zangeres Fenny Hoekstra formeerde uit passie voor haar muziek een 6-koppige band, inclusief meerstemmige backing vocals en gaf hiermee een aantal concerten in Groningen.
Het dak ging er af en de reacties van het publiek waren lovend. Dat smaakte naar meer om vooral ook eens buiten de stad een kijkje te nemen.

In de HarbourClub Winschoten wordt opnieuw dit eerbetoon aan The Queen of Soul op de kaart gezet.
Fenny – met topband- neemt je mee op de muzikale reis van deze diva die ooit in 1968 in het Amsterdamse Concertgebouw haar Europese debuut gaf.
Fenny’s warme stem en souplesse staan garant voor een swingend en spetterend optreden. De backing vocals vullen het soulgehalte spatzuiver aan.
Nu, ruim vijftig jaar na Aretha’s Europese debuut, leeft haar muziek voort. Een uniek project zoals dit draagt daar een steentje aan bij.
Verwacht hits als Chain of Fools tot Respect, maar ook andere onbekende parels. Laat dat maar aan Fenny over en haar band.

Line up: Fenny Hoekstra – vocals, Ilse Dolekamp en Marije van Bergen – backing vocals, Vincent Grit – piano, Hans Lass – bass, Jack Criens – drums

HET DINER IS VOLGEBOEKT. Er kan hieronder nog voor het concert gereserveerd worden.

Het concert begint om 20.30 uur.

 

Reserveren: