za 29/02/2020: New Decoderzz met Judith Van der Laan: RSVP

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 29 februari opent de HarbourJazzClub het seizoen met een optreden van de New Decoderzz. Een eigenzinnig eerbetoon aan Van Morrison met Judith van der Laan als Van The Laan.

Van Morrison viel voor het eerst op als krachtige vocalist van de jaren 60-groep Them (Baby Please Don’t Go en Gloria) en daarna met de solohit Brown-Eyed Girl. Morrison volgde dat succes op met twee sleutelalbums, Astral Weeks en Moondance, waarop hij meesterlijk folk, gospel, rock en jazz combineerde. De soulvolle Ier is een van de meest complexe artiesten die de rock-‘n-roll voortgebracht heeft.

Judith van der Laan vertolkt het repertoire van Van Morrison met een intense ‘soul’. Zij speelt voornamelijk in jazzbands en weet als geen ander Van Morrison eer aan te doen en het publiek altijd weer te boeien.

The New Decoderzz is een band die op veel podia te beluisteren is en was waaronder Noorderzon, Art Carnivale en Scheveningen Jazz. Regelmatig worden er samenwerkingsprojecten georganiseerd. Dit jaar is er een speciaal optreden met zangeres Judith van der Laan waarbij o.a. de bekende en mooie jazz/blues songs van Van Morrison worden gespeeld. Groovende, swingende dance music vol avontuur!

 

Judith Van der Laan, zang

George Sopacua, gitaar/zang

Martien Stienstra, saxofoon

Chiel Wolrich, piano

Bert Kleijn, drums

Rob Wattimury, bas

 

Voorafgaand aan het concert kan er genoten worden van een driegangen diner. Het diner begint om 18.00 uur, het concert om 20.30 uur.

Reserveren kan hier: