do 15/10/2020 MeetUp Tegenlicht RSVP: helaas tot nader order uitgesteld

Reina Boels organiseert in samenwerking met het VPRO programma Tegenlicht weer een MeetUp met als thema ‘Gewoon-Gek’. Wetenschappers, filosofen en ervaringsdeskundigen spreken over de psychische diversiteit van de mens. Hoe kan het beter in de toekomst?

Er worden fragmenten getoond uit deze Tegenlichtaflevering, zie ook www.tegenlicht.vpro.nl, er zijn experts aanwezig en er is ruimte voor dialoog. Aanvang 19.00 uur. Voorafgaand kan er een hapje worden gegeten. Reserveren is noodzakelijk, dat kan hieronder, het maximaal aantal gasten is 30.

Wij stellen het zeer op prijs als, mocht een reservering niet doorgaan, zeker in deze moeilijke tijden, de annulering aan ons wordt doorgegeven, dat kan het liefst per mail: marjan@harbourclubwinschoten.nl of telefonisch 06 15 67 44 04