za 17/10/2020 boekpresentatie Marianne Wintermans-Koster RSVP: helaas tot nader order uitgesteld

Vanaf 16.00 uur ontvangen we in de Club, met een drankje en vegetarische hapjes, Marianne en haar gasten voor de presentatie van haar boek Weg van huis, waarin levens van gewone, herkenbare mensen worden beschreven met hun alledaagse gewoonten en beslommeringen met verrassende uitkomsten. Marianne heeft iets met taal en heeft altijd iets gehad met lezen. Sinds een paar jaar is ze bezig met het schrijven van eenakters en korte verhalen. Ze is erg geïnteresseerd in wat haar medemensen drijft.

Om 16.30 uur begint de presentatie met een praatje en aansluitend de opvoering van een eenakter.

Vanaf 17.00 uur is het mogelijk om te dineren in het restaurant.

Reserveren is dringend gewenst, voor zowel de presentatie als eventueel aansluitend dineren. Dit in verband met de coronamaatregelen. Het aantal plaatsen is daardoor beperkt. Dit kan hieronder: