HarbourFriends

De Harbour JazzClub is een mooie plek om met vrienden of collega’s af te spreken. Eerlijke koffie, een heerlijke lunch, rustig vergaderen of gezellig borrelen na het werk en in de weekeinden een plek om af te spreken met je vrienden en te luisteren naar live muziek.

De Harbour JazzClub en jij kunnen ook vrienden worden! Op Facebook bijvoorbeeld en schrijf je hieronder geheel vrijblijvend in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf betrokken bij onze Club.

Elke vrijdagavond wordt er vanaf 18.00 uur tijdens het diner gespeeld door de jazzstudenten van het Prins Claus Conservatorium en vanaf 20.30 uur gejamd en regelmatig op een zaterdagavond is er een grotere act in onze jazz nachtclub!

De HarbourClub heeft iedere zondagmiddag vanaf 15.00 uur dj’s over de vloer die lekkere sixties&seventies muziek draaien. De voetjes gaan dan langzaam maar zeker van de vloer.

Betrokken bij onze club zijn ZakenVrienden BNB Accountants & Adviseurs, Jacqueline en Felix Röben Mode, Bakker Ganzeveld Assurantiën, Pander en Lier, Coben Advocaten|Mediators, allen in Winschoten, expeditie westerwolde, Slagerij J. Hemmen in Onstwedde, Brink Management/Advies Groningen, Steenhuis Recycling Winschoten, Miko/Puro Coffee Gieten en P.P.S. Salarisadministraties en -adviezen. Zij maken de optredens op zaterdagavond mede mogelijk.