HarbourClub

De HarbourClub is sinds 2014 gevestigd in een van de twee historische tramwerkplaatsen aan de Havenkade in Winschoten. De haven wordt ontwikkeld tot een historische haven met bijbehorende historische schepen waarop wordt gewoond.

De HarbourClub 
De Club is het cafégedeelte. Hier wordt geborreld, koffie geschonken, gefeest, gelachen en nog veel meer: het Clubhuis dus. De Club heeft een groot terras. De HarbourClub is geopend van donderdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur, zondag vanaf 14.00 uur en op afspraak.

De Harbour JazzClub: Zomerstop vanaf 6 augustus 2022!
Elke vrijdagavond verandert de HarbourClub in de Harbour JazzClub. Tijdens het diner spelen studenten van de befaamde, internationale Jazzafdeling van het Groningen Conservatorium. Rond half negen starten de jamsessies met muzikanten uit de wijde omgeving. Regelmatig zijn er ook op zaterdag live optredens.

Het Restaurant: De Werkplaats 
De keuken is Oriëntaals en zo vrij om de bereiding van traditionele gerechten een beetje te vermengen zonder de authenticiteit te kort te doen, sterker nog, we hopen te verrassen met zowel de – milde – smaak als de presentatie. Waar mogelijk werken we met streekeigen en biologische ingrediënten, de smaak en diervriendelijkheid zijn hierin leidend. Er kan gedineerd worden in de prachtige Werkplaats en op het Terras. Zomerstop vanaf 6 augustus 2022: Alleen geopend op zaterdag en zondag! De keuken is van donderdag tot en met zondag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak. RSVP!

De Zalen
We hebben er vele. De Club, de Werkplaats, de Foyer, het Balkon, de Raadzaal en diverse Vergaderzalen. Groot en klein. Aankleding, geluid en belichting kan verzorgd worden en natuurlijk ook de catering.

Meer informatie? Bel Leo Janson: 06 15 67 44 04 of mail naar info@harbourclubwinschoten.nl